Headlines
  • twitter
  • facebook
  • google plus
  • linkedin
  • rss feed
  • email
Published On:14 Απριλίου 2016
Posted by IRINA

Ανατριχίλα στην Πάτρα! Κρατούσε στο ψυγείο το... νεκρό έμβρυο - Πώς το πήρε από το νοσοκομείο

- Η γυναίκα απέβαλε στη Γυναικολογική Κλινική του 409 πριν από δύο εμβομάδες
- Μέχρι χθες που αποκαλύφθηκε η ανατριχιαστική αλήθεια, κρατούσε το έμβρυο στο ψυγείο του σπιτιού της
- Ερωτήματα προκαλεί η στάση του νοσοκομείο για το πώς βρέθηκε στα χέρια της μητέρας το νεκρό έμβρυο
- Η γυναίκα έχει άλλα 5 παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών

Πρόκειται για μία συγκλονιστική ιστορία με ένα νεκρό έμβρυο και πολλές άλλες άσχημες παραμέτρους, η οποία συγκλονίζει την Πάτρα. Κυοφορούσα μητέρα πριν από δύο εβδομάδες απέβαλε στη Γυναικολογική Κλινική του 409 και μέχρι χθες "φύλασσε" το άψυχο έμβρυο στην... κατάψυξη του ψυγείου του σπιτιού της!

Όπως γράφει η εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ", η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου, η οποία άκουσε από την ίδια τη μητέρα ότι είχε καταψύξει το πτώμα, ενημέρωσε τη Διεύθυνση Μέριμνας της Περιφέρειας, ψυχολόγος της οποίας την επισκέφτηκε στο σπίτι της.

Πράγματι εκεί διαπίστωσε ότι η μητέρα, η οποία αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα είχε κάνει αυτό που περιέγραφε. "Οπως μου ανέφερε, είχε συνδεθεί με το έμβρυο και δεν μπορούσε να το αποχωριστεί" είπε ο ψυχολόγος.
Με την παρέμβαση του ιδίου η μητέρα πείστηκε να θάψει το νεκρό έμβρυο. "Δυστυχώς, από το νοσοκομείο δεν είχαν πράξει τα δέοντα και δεν είχε εκδοθεί ούτε πιστοποιητικό θανάτου. Ευτυχώς, στο θέμα αυτό υπήρξε παρέμβαση από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπο κι έτσι ξεπεράσαμε τα εμπόδια κι έγινε η ταφή".

Οι ευθύνες του νοσοκομείου
Το δράμα, όμως, της συγκεκριμένης γυναίκας δεν σταματάει εδώ.
Επισκεπτόμενη άλλο γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι η αφαίρεση του νεκρού εμβρύου δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς με αποτέλεσμα να έχει υπολείμματα και να κινδυνεύει η ζωή της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν την αναλάμβανε κανείς άλλος γιατρός κι έτσι εκ νέου θα πρέπει να πάει στο ίδιο νοσοκομείο που φέρεται ότι δεν της επιφύλαξε τη δέουσα αντιμετώπιση. Μάλιστα το επιστημονικό προσωπικό που ασχολείται με την περίπτωσή της παρατηρεί ότι και στην παράδοση του νεκρού εμβρύου δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα. Αν είχε συμβεί αυτό, ίσως η μητέρα να μην έφτανε στο σημείο να το καταψύξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη γυναίκα έχει άλλα πέντε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών τα οποία έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της ο οποίος τα έχει αναγνωρίσει. Οι συνθήκες διαβίωσής τους, από οικονομικής απόψεως δεν περιγράφονται ως άσχημες αλλά από άλλης απόψεως είναι διερευνητέες καθώς από το ένα της παιδί της έχει αφαιρεθεί η επιμέλειά του.

Μάλιστα η μητέρα κατέβαλλε προσπάθειες για το πάρει πίσω. Οι ίδιες πληροφορίες την περιγράφουν ως ένα τραγικό πρόσωπο που έχει υποστεί και υφίσταται πάρα πολλά στη ζωή της. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αντώνης Χαροκόπος, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, έδωσε εντολή αφενός να παρασχεθεί κάθε μορφής βοήθειας και πάνω απ' όλα να γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες.

Πηγή: newsit.gr

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!By IRINA on 11:53 μ.μ.. Filed under . Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ανατριχίλα στην Πάτρα! Κρατούσε στο ψυγείο το... νεκρό έμβρυο - Πώς το πήρε από το νοσοκομείο"

Leave a reply

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

    Το Αρχείο μας

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Θέλετε δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό; Σπάστε το φράγμα των FM και ακουστείτε σε όλον τον πλανήτη. Μήπως θέλετε να δημιουργήσετε ένα web radio με το δικό του ξεχωριστό site;

Ακούστε τον καιρό live

Μία προσφορά του www.k24.grΕλα και εσύ στην παρέα μας!

Κάντε εγγραφή...

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ένα καθημερινό email με όλες τις νέες αναρτήσεις


(Μην ξεχάσετε να πατήσετε στο link ενεργοποίησης που θα σας στείλει η Google)

My banner

Image and video hosting by TinyPic

Αναγνώστες